Vrijwilligerswerk bij MAX

MAX is voor 100% een vrijwilligersorganisatie. Van bestuur tot barvrijwilliger; iedereen doet dit omdat hij/zij het belangrijk vindt dat er locaties als MAX bestaan. 

 

Vrijwilligerswerk bij MAX is heel divers. Het ene moment ben je aan het opbouwen voor een avond met live muziek, het andere moment beman je de bar van het Zomerterras of rijd je op de ijsfiets een rondje Zegerslootgebied om ons heerlijke Italiaanse ijs te verkopen. 

 

Naast vrijwilligers die de activiteiten draaien, is er ook een club mensen die op de achtergrond bezig is. Denk hierbij aan het bestuur, verhuuradministratie, techniek, beheer en onderhoud. Mensen die vaak onzichtbaar werk doen, maar wel werk dat essentieel is voor het voortbestaan van onze organisatie!

 

Aangepast aan jouw agenda

Door middel van de handige website Inzetrooster, schrijf jij je in voor de diensten waar jij een plekje voor hebt in je agenda. We hebben vrijwilligers die veel beschikbaar zijn, maar er zijn er ook die bijvoorbeeld te maken hebben met wisselende diensten op hun werk en daardoor moeilijker beschikbaar zijn. 

 

Via het Inzetrooster is het zeer eenvoudig om je beschikbaarheid aan te geven, zo zorgen we er met elkaar voor dat alle diensten zijn ingevuld. Alle beetjes helpen!

Inzetrooster logo

Actuele vacatures