Kinderactiviteiten

Samen met Stichting de Fantasie Compagnie organiseren wij verschillende kinderactiviteiten. Hiermee helpen we de doelstelling van deze stichting -het organiseren van activiteiten voor gezinnen/kinderen die het moeilijk hebben- te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn "Meet the Characters" en de Halloweentocht incl. kinderdisco.


Open Lounge

Op vrijdagavond is de Lounge van MAX open voor iedereen die gezellig wat wil komen drinken, wil poolen op het poolbiljart, wil gamen, wil voetballen op ons voetbalveld of gewoon gezellig andere mensen wil ontmoeten. De entree is gratis, de Lounge is open van 19:00 tot 23:00uur!


Partynights (12-15 jaar)

Elke maand is er op zaterdagavond een MAX Partynight, onze oudste activiteit (al 19 jaar!). Kijk voor meer info op de speciale pagina


Groep 8 feesten

Twee keer per jaar is er een feest speciaal voor groep 8 leerlingen. 


Live jam

Met enige regelmaat is er een jamsessie in de grote zaal van MAX. Van beginner tot gevorderde of professional, iedereen komt lekker spelen of van de muziek genieten. De entree van deze activiteit is gratis. 


18+ feesten

Na het wegvallen van Pop- en Cultuurpodium Het Kasteel als locatie voor 18-plusfeesten is MAX de locatie geworden voor dit soort feesten. Verschillende muziekstijlen komen aan bod, van metal tot techno en van rock tot avonden met live muziek. 


Workshops

In het komende seizoen willen we het aanbod voor wat betreft workshops weer verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een DJ workshop, dansworkshop of een workshop muziek.