Partynights (12-15 jaar)

De MAX Partynights bestaan al sinds het jaar 2001. Toen opende op 13 januari Tienercentrum MAX haar deuren. Regelmatig is er een Partynight, speciaal voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Elke keer een ander thema, zo is er het hele jaar voor iedereen iets!

 

Denk mee!

Op dit moment zoeken we jongeren die zelf in de leeftijdsgroep 11 t/m 15 vallen en het leuk vinden om mee te denken en mee te helpen organiseren. Lijkt jou dit iets? Mail dan naar info@max-alphen.nl

13 JULI | Super Schuimparty

 

Terug van weggeweest: de Super Schuimparty! Lekker feesten in een flinke laag schuim. Lees voor je tickets koopt in de ticketshop onderstaande tips en afspraken even goed door:

 

  • Neem geen waardevolle spullen, sieraden of elektronica mee naar binnen!
  • Draag goede schoenen, de vloer kan glad zijn door het schuim.
  • Draag kleding die nat mag worden. Let op: spijkerstof schuurt!
  • Let op je veiligheid en die van anderen: niet rennen of wild doen!
  • Neem iets mee om over je natte kleding heen te trekken als je naar huis gaat!
  • MAX is niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan persoonlijke eigendommen
  • Tijdens het feest worden beelden gemaakt voor promotiedoeleinden.

Alvast een voorproefje? Bekijk het filmpje hieronder!

Schuimparty

Een van de gaafste feesten is natuurlijk de schuimparty. Lekker feesten in een flinke laag schuim vlak voor óf vlak na de zomervakantie. We kunnen er een hoop over zeggen, maar beelden zeggen meer!


Groep 8 feest

Twee keer per jaar organiseren we een speciaal feest voor leerlingen van groep 8. Op dit feest komen achtste groepers uit heel Alphen, Boskoop en Rijnwoude. Leuk om alvast je nieuwe klasgenoten van de brugklas te leren kennen!


Beeldmateriaal

Tijdens de feesten maken wij foto's en filmpjes om op onze online kanalen te laten zien hoe gezellig het was. Natuurlijk kijken we vóór publicatie of iedereen er een beetje leuk op staat!

Pinnen

Bij MAX kun je met je pinpas betalen, lekker makkelijk om je entree en consumptiemunten te kopen!


Consumptiemunten

Tijdens de MAX Partynights betaal je met munten bij de bar. Deze munten kun je voor € 0,75 per stuk bij de kassa kopen. Frisdrank koop je al voor twee munten. Heb je aan het einde van de avond munten over? Geen probleem, je kunt ze de volgende keer gewoon weer gebruiken!


Huisregels

We willen de sfeer op onze feesten graag goed houden. Daarom is er altijd gediplomeerde beveiliging aanwezig en hebben we duidelijke huisregels. Let op: dit zijn de regels die voor alle evenementen in het pand gelden, er staan dus ook regels over alcohol in. Uiteraard schenken we tijdens de Partynights geen alcohol!Veel (door ouders) gestelde vragen

Wie organiseert de MAX Partynights?

De organisatie van de MAX Partynights is in handen van de een groep enthousiaste vrijwilligers van Stichting MAX, deze vrijwilligersorganisatie organiseert activiteiten voor tieners en jongeren in Alphen aan den Rijn.

 

Bij feesten hebben jullie beveiliging bij de deur staan, is dit dan echt nodig?

Onze activiteiten hebben op basis van onze kernwaarden een veilig en verantwoord karakter. Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom houden de beveiligers in samenwerking met onze eigen ervaren toezichthouders een oogje in het zeil en controleren zij op naleving van de huisregels. Daarnaast zorgen zij dat alleen de doelgroep van het feest naar binnen kan en beperken zij de geluidsoverlast buiten. Zo houden we het voor iedereen leuk en gezellig!

 

Loopt mijn kind van 12 tussen jongeren die alcohol mogen kopen?

Nee, de Partynights zijn 100% alcoholvrij. Dit betekent dat er aan niemand alcohol geschonken word tijdens de avonden, en dat we bij twijfel over voordrinken de ademanalyseapparatuur van de beveiliging inzetten.

 

 ..maar jullie schenken op sommige avonden toch wel alcohol?

Dit klopt, om feesten voor 11 t/m 16 jarigen te kunnen bekostigen organiseren wij ook feesten met alcohol. Dit zal echter nooit tegelijk zijn met de 11+ en 14+ feesten.

 

Kan ik voor alle feesten vooraf kaarten kopen?

Het is voor alle feesten mogelijk om vooraf in de online ticketshop een entreekaartje en eventueel al consumptiemunten te kopen. Als deze feesten niet uitverkocht zijn kun je bij de kassa nog een kaartje kopen.

 

Kan ik als ouder naar binnen als ik mijn kind op kom halen?

Omdat u bij het ophalen alleen komt is het voor ons lastig te bepalen of u een ouder bent van een kind dat binnen is. Om deze reden hebben wij in onze huisregels opgenomen dat ouders niet naar binnen mogen. Wilt u toch een kijkje nemen binnen? Loop dan bij het wegbrengen mee naar binnen, kom langs op een ander moment of maak een afspraak om nader kennis te maken met de mensen achter onze organisatie.