Spelen bij MAX!

Op deze pagina vertellen we je heel transparant wat de mogelijkheden zijn om een avond bij MAX te spelen.

Zaal info

De grote zaal van Poppodium MAX is 170 m2 groot en beschikt over een vast podium (10x4), een bar en een geavanceerde lichtinstallatie. 

De capaciteit is maximaal 350 personen staand.

Voor de warme zomeravonden beschikt de zaal over airconditioning.

Techniek

De licht- en geluidsinstallatie wordt beheerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Wanneer hun agenda het toelaat, zijn zij ook beschikbaar om te fungeren als geluidstechnicus. Een band mag natuurlijk ook altijd een eigen technicus meenemen.

De zaal beschikt over een eenvoudige PA, de beschrijving hiervan is hiernaast te vinden als download.

Download
Technische rider MAX Alphen GZ.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Deurdeal

De kleine subsidie die wij van de gemeente ontvangen, gaat volledig op aan de huur van het pand. Dit betekent dat er geen budget is om bands in te huren. We werken daarom standaard met een deurdeal. Dit betekent dat de volledige entreeopbrengst naar de band gaat. Uit de baromzet dekken wij de overige kosten zoals de energierekening, inkoop voor de bar en de kosten voor de promotie. 

 

Publiek

MAX is geen café of uitgaansgelegenheid waar een standaard publiek wekelijks komt. De gemiddelde Alphenaar kijkt kritisch naar de programmering en kiest een aantal avonden uit om te bezoeken. Uit ervaring weten we dat een avond met meerdere bands en een brede programmering over het algemeen meer publiek trekt. Het is daarom aan te bevelen om te kijken of je de handen ineen kunt slaan met een andere band en er samen een geweldige avond van maakt.

 

Aanmelden

Dagelijks ontvangen we berichten via alle mogelijke kanalen van bands die graag op willen treden. Voor een vrijwilligersorganisatie is het in deze tijd vaak lastig om dit allemaal bij te houden. Daarom kan iedereen via het onderstaande formulier zich aanmelden om een keer te komen spelen. Op basis van het genre kijken we naar een geschikte datum en nemen we contact met je op, we proberen de genres zoveel mogelijk over een jaar te spreiden om iedere band zoveel mogelijk kans op een volle zaal te geven. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.